Zima - Mezi námi děvčaty - drbárna
Vytvořeno: 14.10.2009 18:37:36 | Autor: administrátor | zpět do diskuzí »
jůů, toho sněhu
venku, dokonce máme odklizené i chodníky, to jsem tedy mile překapená, ráno jsem narychlo vyběhla málem se sněžnicemi a opravdu jsem zírala, že je to z velké části odklizené, takže páni silničáři, letos poprvé pochvala :)
RE: brrrr
no tak po te dnesni mini snehove nadilce to vypada, ze by mozna byly i Vanoce na snehu? to by bylo supeeeer
brrrr
dneska u nás začalo přituhovat, dokonce už poletoval i první sníh, tak nevím, co měli s tím začátkem zimy v únoru a nedostatku sněhu, třeba budou konečně bílé vánoce, hurááá
RE: RE: zima jako v morne
já ten podzim taky nemusim, neni ani zima ani teplo, je lezavo, sedivo, no proste je hnusne
tak už jsem chvilku doma
a dneska to byl úplně jiný podzim :-), než ta kosa minulý týden, takhle bych to brala do března/dubna prosím
RE: zima jako v morne
no ja si tedy take pridam par stiznosti, nejradsi bych toto pocasi reklamovala, je to opravdu s prominutim hnus fialovej, kdy ze ma byt ten podzim???
RE: zima jako v morne
Co vcera, ale dneska to bylo ale opravdu hustý tam venku, taková fujavice po ránu, ještě, že jsem na to koukala jen z okna :-)
zima jako v morne
brrr, teda dneska byla ale vazne zima, jeste ted rozmrzam...uf, no za chvili jsou tu vlastne vanoce...
Do diskuze mohou příspívat jen registrovaní uživatelé. Registrace je zdarma.